ОБУЧЕНИЯ ПО ПРОЕКТ „ПОДКРЕПА ЗА ДУАЛНАТА СИСТЕМА НА ОБУЧЕНИЕ“ С ЛЕКТОРИ ОТ ФАКУЛТЕТ “ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ”

През месец октомври преподаватели от Факултет „Техника и технология“ проведоха обучения на учители по Проект BG05M2OP001-2.014-0001 „Подкрепа за дуалната система на обучение“.

Учители от Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – Ямбол, Професионална техническа гимназия „Иван Райнов“ – Ямбол и Гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Ямбол се включиха в обучение на тема „Нови методи на преподаване с използване на ИКТ, приложими в реална работна среда“ с лектори от катедра "Електротехника, електроника и автоматика" – доц. д-р Веселинка Недева и доц. д-р инж. Ваня Стойкова.

Обученията „Нови техники и технологии в Направление“ Хранителни технологии“, специалност: Производство на хляб и хлебни изделия“ и Нови техники и технологии в Направление“ Хранителни технологии“, специалност: Производство на хляб и сладкарски изделия“ се проведоха по заявка и с участието на учители от ПГХТ „Акад. Неделчо Неделчев“ – Сливен. Лектори от катедра "Хранителни технологии": доц. д-р инж. Красимира Добрева, доц. д-р инж. Ира Танев и ас. инж. Тончо Колев.

Comments are closed