ПАНАИР НА КАРИЕРАТА

Тракийски университет – Стара Загора и Digital4Foundation Ви канят да посетите:

Панаир на кариерата по време на Bulgarian Digital Week 2021.
Събитието е виртуално и ще се състои в периода от 21-26 юни 2021 г.

Това е мястото, където ще можете да общувате с представители на компании, лидери на пазара на труда, както и да кандидатсвате за работа или стаж по специалността си или в сфера, в която желаете да се развивате.

На изложението ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: информационни  технологии, дигитален маркетинг, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика, управление на персонала и други.

Регистрирайте се безплатно за изложението на: https://bdw.bg/bdw/

Участието в Панаира на кариерата за студенти от университета ще е изцяло безплатно.

При желание да се включат в събитието Bulgarian Digital Week 2021 и да гледат лекции на различни теми, свързани с дигиталните технологии, цената  ще е символична – 10 лв. (при нормалната цена е 96 лв)

За конференциите от Bulgarian Digital Week 2021, има промокод, от който да се възползват студентите и представители на университета: BDW2021STUDENTS
След като се достъпи сайтът на Българската дигитална седмица – https://bdw.bg/ , избира се опцията "Купи билет", а след това се избира последната опция (най-вдясно), защото всяка от офертите (като цени) е обвързана с времеви период. .
След като бъдат прехвърлени студентите и представители на университета към страницата за плащане, избират количество билети, а след това прилагат кода (цената ще стане 10 лв.).
Плащането става само с дебитна или кредитна карта

Очакваме Ви! 🙂

Comments are closed