Отлична възможност за кариерно развитие на дипломирани агрономи, както и за студенти бакалаври последна година и магистри по Агрономство.

Фирма Амитица ООД открива стажантски позиции за позицията "Търговски представител – Агроном", в която бихме искали да покани възпитаници на Тракийският университет. Предложената програма няма ограничение за броя кандидати и е с продължителност 3 месеца. Позицията е свързана със специализирано обучение и работа в пълната динамика на търговският ни екип. Всеки от стажантите ще бъде включен в задължителните отговорности на длъжността, но и ще има право за допълнителни занимания по избор.

Ние предлагаме:

– Задълбочено обучение в спецификата на предлаганите от нас препарати, които са лицензирани по всички стандарти на ЕС и са отличени с множество награди.

 – Обучение в модели за успешна търговия.

– Работа в реална среда с реални клиенти.

– Ежедневен менторинг от Специалист продажби.

 – Атрактивно заплащане според постигнатите резултати, равно на утвърдените специалисти във фирмата. Ние търсим кандидат, който притежава:

– Задълбочени познания в областта на Агрономията.

 – Мотивация за добиване на нови знания и компетенции.

– Умение за самодисциплина и отговорно отношение към поставените му задачи.

– Притежава книжка за управление на МПС

За тези с най-добри резултати, предлагаме и постоянна ангажираност и кариерно развитие в нашата фирма, при постоянен трудов договор.

При интерес моля изпратете свое мотивационно писмо с описание на изучаваните предмети и преминати практики – hr@amiti.org

За въпроси: HR специалист Моника Господинова – 0879600530

Повече за нас може да научите тук – https://amiti.org/

Comments are closed