ДЕЛОЙТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Делойт в България е една от водещите организации в страната, която предоставя

професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите.

Делойт променя както бизнеса, така и технологичния пейзаж. Специалистите ни работят върху end-to-end програми за своите клиенти, като превръщат недостатъците във възможности и пре-проектират процесите в компаниите чрез автоматизация.

Още от самото начало, Вие ще бъдете част от екип, който предоставя услуги на клиенти или ще имате шанс да дадете своя принос във вътрешен бизнес проект.

Станете част от нашия свят! Делойт е място за тези, които знаят, че въображението,

изобретателността и намирането на решение са това, на което се дължи прогресът. Ние предлагаме променящи живота кариерни възможности, гъвкави условия за работа и професионални квалификации за тези, които не поставят граници на своите мечти и

амбиции. Мрежата от офиси в над 150 държави осигурява  достъп до международни

проекти и възможности за работа в чужбина.

Представяме Ви възможности за работа, които биха паснали отлично на студенти последна година или току-що завършили, които искат да започнат своята кариера в голяма международна компания. Предлагаме детайлно обучение от доказани професионалисти в сферата, менторска програма и възможности за дългосрочно развитие.

Можете да кандидатствате за:

Junior Consultant | Business Delivery Solutions

https://apply.deloittece.com/en_US/careers/JobDetail/Junior-Consultant-Business-Delivery-Solutions/12731

Junior Accountant

https://apply.deloittece.com/en_US/careers/JobDetail/Junior-Accountant/12567

Comments are closed