Общо събрание

На 30.05.2018 г. в зала 3А се проведе Общо събрание на Стопански факултет, на което беше представен и приет Отчетен Доклад на Деканското Ръководство на факултета за периода 30.04.2017-30.04.2018 г. Гост на събранието беше Зам. Ректор по Учебна дейност на ТрУ – проф. дсн Г. Михайлова.

През отчетния едногодишен период от дейността на академичната общност на Стопански факултет и Деканското ръководство бяха реализирани значителен брой дейности, свързани с обслужването на катедрите и звената относно присъщата ни учебна, научноизследователска, организационна и административна дейност. Активността и ефективната работа на получилите правомощия органи на управление на Стопански факултет – Факултетен и Декански съвет, както и дейността на цялата академична общност на факултета през отчетния едногодишен период са съобразени с изискванията на ЗВО,  както и с Правилника за устройство, дейност и управление на Тракийския университет и на Стопански факултет.

За факултета е успех, че ефективното сътрудничество между структурните му звена, активната дейност на катедрените колективи, намери израз в успешно реализирани решения в учебната, научната и административно – стопанска дейност.

Деканското ръководство изказва благодарност на всички преподаватели, служители и студенти за съпричастността при организацията на цялостната дейност на Стопански факултет, за неговото ефективно функциониране  през отчетния едногодишен период и утвърждаването на факултета ни като привлекателен регионален център за качествено, висше икономическо образование.

 ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ОТЧЕТНИЯ ДОКЛАД НА ДЕКАНСКОТО РЪКОВОДСТВО

ОТЧЕТЕН ДОКЛАД НА ДЕКАНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА СФ ЗА ПЕРИОДА АПРИЛ 2017-АПРИЛ 2018

Comments are closed