Онлайн семинар: Агроиновации и биосигурност

Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 14.00 ч. на 18.05.2022
Линк за участие в дискусията (само за регистрирани):   https://meet.google.com/cva-seqp-btm
Линк за регистрация:  https://forms.gle/6Qvg5eVACsenREJz9 

Третиият онлайн агросеминар от кампанията CAP Green Zone, посветен на новата Обща селскостопанска политика, ще постави на дискусия темата за Агроиновациите и биосигурността. Домакин на събитието е Тракийски университет – Стара Загора, а гост-лектори ще бъдат – Ивайло Тодоров, изпълнителен директор на Агробизнес Консултинг ЕООД и Венцеслав Славов, изпълнителен директор на АЯКС ГРУП.

Агросеминарът ще се проведе изцяло онлайн от 14.00 ч. на 18.05.2022. В рамките на онлайн събитието ще бъде разгледано моментното състояние на имплементирането на агроиновации и биосигурност в българското селскостопанство. Онлайн аудиторията на нашата лекция ще се запознае в детайли с някои успешни тенденции от България и Европейския съюз, а нашите лектори ще представят конкретни добри практики за въвеждането на иновации за биосигурност от агробизнеса у нас. Ще поговорим и за иновациите в рамките на новата ОСП 2023-2027.

Планирали сме и Q&A сесия, на която ви каним да се включите активно с въпроси към нашите лектори или да споделите своите коментари по обсъжданите теми.

След лекцията в рамките на онлайн предаването ще се излъчи документалният филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси на създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Очаквайте линк на стрийминга тук малко преди старта на събитието. Регистрирайте се за участие в семинара и ще ви изпратим връзка за живото предаване на вашия e-mail.

Comments are closed