Откриване на академичната 2021/2022 г. с I курс във Ветеринарномедицински факултет

Официалната церемония на Тракийски университет за „Откриване на учебната 2021/2020 година“ ще се проведе за преподаватели и всички новоприети студенти на открито на „Форума на Тракийски университет“. Церемонията ще започне от 10-10:30 на 13.09.2021 г. За актуална информация за събитието следете „Новини“ на сайта на Тракийски университет.

Уважаеми първокурсници по Ветеринарна медицина, откриването на учебната година във Ветеринарномедицински факултет ще се проведе на 13.09.2021 г. от 13:00 на входа пред 6-ти корпус (пред пощата) – мястото, където беше записването на всички новоприети студенти във ВМФ. Там ще се запознаете с преподавателите си за първата година и вашият курсов ръководител. В края на церемонията вие ще получите вашите студентски книжки, а с цел създаване на по-добра организация по раздаването им, молим ви да носите вашите студентски карти, където са посочени факултетните ви номера.

Учебната година за Ветеринарномедицински факултет започва присъствено за всички курсове. Програмите за упражнения и лекции ще бъдат качени в сайта на ВМФ в бутон „Информация за студенти“.

Очакваме ви с нетърпение!

 

Comments are closed