03.06.2019 – Официално откриване на кандидатстудентски прием 2019 в Тракийски университет

На 3 юни 2019 г. от 10.00 часа в лекционна зала № 13 на Тракийски университет, Студентски град, официално бе открит кандидатстудентският прием на документи за участие в класирането за специалностите в Тракийски университет.

На събитието присъстваха декани, зам.-декани и зам.-директори на структурни звена, преподаватели, служители, представители на медиите от региона и кандидат-студенти, които бяха дошли да подадат своите документи.

Проф. Гюрга Михайлова, зам.-ректор на Тракийски университет  приветства присъстващите и съобщи, че тази година университетът открива своя прием с още две нови специалности „Педагогика на обучението по изобразително изкуство и графичен дизайн“ в Педагогически факултет и „Парамедик“ в Медицински колеж. Проф. Михайлова подчерта, че Тракийски университет – Стара Загора има високи акредитация и рейтинг, и осигурява образование по европейски световни стандарти за подготовка на бъдещите специалисти.

Университетът разполага с богата материална база, като удовлетворява потребностите от общежитие на всички желаещи студенти. Стипендиите за успех и специални постижения в науката, спорта, художествените и други дейности, стимулират развитието на талантите и интересите им.

По традиция, проф. Михайлова връчи на първият подал документи кандидат-студент университетски знаци и материали, с пожелание, наесен да бъде  студент в Тракийски университет.

Проф. Михайлова благодари на ръководствата на структурни звена за присъствието и пожела успешна кандидатстудентска кампания за всички специалности и направления.

Успешен кандидатстудентски прием!

 

СТАРТ НА КАНДИДАТСТУДЕНТСКИЯ ПРИЕМ 2019 ВЪВ ФАКУЛТЕТ „ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ“ – ЯМБОЛ

Comments are closed