Програма ЕРАЗЪМ+

 

МОБИЛНОСТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ+

На заседанието на Факултетния съвет на Факултет „Техника и технологии“ на 1 декември 2017 година доц. д-р Емилия Димова направи презентация и запозна присъстващите с резултатите от мобилността по програма ЕРАЗЪМ + в Белостоцки технически университет, Република Полша. Координаторът на „Еразъм+“ Ева Глинска във Факултет „Инженерен Мениджмънт“е информирала за активната дейност по програмата, както за преподаватели, така и за студенти от различни държави по света. По времето на пребиваването на доц. Димова с цел преподаване тя се е срещнала и с друг колега – проф. Платон от Република Сърбия, който също е гост-лектор.
Доц. Димова ни запозна с възможностите на университета като материална база на кампуса. Особен интерес предизвика откриването на академичната учебна година с официалната церемония за представяне на ръководството на университета и ритуалът за посвещаване на първокурсниците с най-висок успех и чуждестранните студенти.
Доц. Димова подчерта възможностите за осъществяване на обмен на преподаватели и студенти по програма Еразъм+, съвместно участие в Европейски проекти и съвместна научноизследователска дейност.

                                               

 

Comments are closed