В ПАМЕТ НА НАШИЯ КОЛЕГА КРУМ ВИДЕНОВ

С дълбока скръб съобщаваме, че на 23 април 2021 г. ни напусна нашият колега и приятел- преподавател във Факултет „Техника и технологии“, катедра „Електротехника, електроника и автоматика“.

Поклонението ще се състои на 24 април 2021 г. от 15:30 ч. в гр. Ямбол.

КРУМ ВИДЕНОВ е роден на 22.01.1987 г. в гр. Ямбол. Завършил е висшето си образование във Факултет „Техника и технологии“ – Ямбол, ОКС „професионален бакалавър“ и в Русенски университет „Ангел Кънчев“ ОКС „магистър“ по специалност „ Автоматика, информационна и управляваща техника“.

От ноември 2016 г. е асистент към катедра „Електротехника, електроника и автоматика“.

Водил е занятия по дисциплините: Уеб програмиране; Микропроцесорна техника; Компютърни системи за управление; Специализирани микропроцесорни системи; Компютърни мрежи и системи; Системно и мрежово администриране; Операционни системи; Бази от данни в системите за управление; Приложения и системи за мобилни устройства; Графичен дизайн; Тримерно моделиране и др.

Изследователската му дейност е в областта на: Компютърната и комуникационна техника, Интернет на нещата (Internet of Things), Иновативни образователни технологии и др.

Колективът ни загуби обичан колега, преподавател и приятел, който ще остане в спомените ни със своя професионализъм, ум, доброта, скромност и всеотдайност.

Дълбок поклон пред светлата му памет!

 

От Факултет „Техника и технологии“ – Ямбол

Comments are closed