ФОТОКОНКУРС „МОЯТ ФАКУЛТЕТ И АЗ“

По случай 8 декември Студентски съвет при Факултет „Техника и технологии“ -Ямбол организира фотоконкурс на тема „МОЯТ ФАКУЛТЕТ И АЗ“.

Срок за изпращане на снимките: 01.12.2022 г.

Участниците представят по една снимка, направена в двора или в сградите на факултета, на която задължително присъстват и те. Снимката и информация за име и фамилия, курс и специалност се изпращат на имейл: gabriela.velikova.20@trakia-uni.bg.

(Всички участници в конкурса е необходимо да декларират, че снимката е тяхна и, че са съгласни да бъде показвана публично. Декларацията ще получат на посочения от тях имейл.)

Авторските фотографии на студенти от Факултета ще бъдат оценени от компетентно жури и от посетителите на Фейсбук страницата и групата на ФТТ и ще получат своите награди на 7 декември 2022 г.!

Нека бъдем заедно в нашия факултет на нашия празник!

Габриела Великова

Председател на Студентски съвет при ФТТ

 

Фотоконкурс на тема „Моята красива България!“.

 

Регламент

Участниците в конкурса представят по една авторска снимка, която изпращат на посочения в обявата имейл. Писмото трябва да съдържа и пълна информация за автора: име, фамилия, курс, специалност.

Могат да участват и преподаватели от Факултет „Техника и технологии“ –Ямбол.

Всички участници в конкурса е необходимо да декларират, че снимката е тяхна и, че са съгласни да бъде показвана публично. Декларацията ще получат на посочения от тях имейл.

Авторските фотографии на студенти и преподаватели от Факултета ще бъдат оценени от компетентно жури и от посетителите на фейсбук страницата и групата на ФТТ и ще получат своите награди на Студентския празник!

УСПЕХ!

Comments are closed