Център за следдипломно професионално обучение и консултантска дейност

  За контакти и допълнителна информация Нина Пенева – ст. 410, тел. 042 699 387, e-mail nina.peneva@trakia-uni.bg

  В зависимост от нуждите на потребителите относно времетраенето, хорариума и квалификацията, Аграрният факултет е в състояние да провежда и други курсове по Следдипломна квалификация.
  Курсовете могат да бъдат индивидуални и групови /повече от 6 курсисти/.
  Завършилите съответния курс получават Удостоверение за професионална квалификация, подписано и подпечатано от Аграрния факултет на Тракийски университет, който е акредитиран да провежда обучение по посочените направления.
Заявление за участие
Личен формуляр

Курсове

  1. Агролесовъдство
  2. Аквакултура и биотехнологии за аквапроизводство
  3. Аквакултура и околна среда
  4. Аквакултура
  5. Аквапоника
  6. Билкарство
  7. Биологично производство на растениевъдна продукция
  8. Бубарство и черничарство
  9. Водачи в конния туризъм
  10.  Говедовъдство и биволовъдство
  11.  Добри производствени практики в предприятията от сектора на фуражите
  12.  Добри хигиенни практики в животновъдното и растениевъдното производство
  13.  Животновъдство
  14.  Информационна дейност по мерки 10, 11 и 12 от ПРСР 2014-2020 г.
  15.  Маркетинг в аквакултурата
  16.  Машинна стрижба на овце
  17.  Обучение на професионални потребители на продукти за растителна защита  от професионална категория на употреба
  18.  Овцевъдство и козевъдство
  19.  Окачествяване на кокоши яйца за консумация
  20.  Оператор – инкубаторист
  21.  Отглеждане и поведение на кучето
  22.  Препариране /дермопластика/
  23.  Промишлено отглеждане на охлюви
  24.  Пчеларство и технологии в пчеларството
  25.  Растениевъдство
  26.  Специалист-осеменител в овцевъдството
  27.  Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери – за гледачи
  28.  Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери – за управители
  29.  Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери и кокошки носачки – за гледачи
  30.  Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери и кокошки носачки – за управители
  31.  Технологии в морската аквакултура
  32.  Технологии в сладководната аквакултура
  33. Технологии за производство на млечни продукти
  34.  Технология на фуражите и хранене на непреживни животни /свине, птици/
  35.  Технология на фуражите и хранене на преживни животни /говеда, биволи, овце, кози/
  36.  Треньори по хиподрумни надбягвания с ездови коне
  37.  Управление на птицевъдна ферма
  38.  Хигиена и безопасност на фуражи при храненето на животни
  39.  Хигиенни практики в животновъдната ферма
  40.  Хранене на непреживни животни /свине, птици/
  41.  Хранене на преживни животни /говеда, биволи, овце, кози/
  42.  Хуманно отношение и защита към животните /работа в развъдници, приюти, хотели за животни и зоомагазини.
  43.  Хуманно отношение към свине при отглеждането им

Comments are closed