Грамоти за постижения в областта на обучението, научното творчество, спорта и художествената самодейност получиха нашите студенти

   На 06.12.2016 г., в навечерието на студентския празник 8 декември, по традиция бяха удостоени с отличия студентите от Тракийския университет с постижения в областта на обучението, научното творчество, спорта и художествената самодейност.
   Сред отличените са и общо 12 студенти от Аграрния факултет. Грамота за постижения в обучението получиха  Бетина Пламенова Петкова, Албена Христова Бекярова, Цветомир Даниелов Стефанов, Надя Бойчева Бойчева, Стоян Стоянов Стоянов и Светослав Колев Илиев, а за успехи в научната област – Ваня Стефкова Стоянова, Димитрина Руменова  Бабова, Камелия Валентинова Вълкова, Маргарита Колева Петкова, Нериме Ахмед Исмаил, Петър Георгиев Гончев, Светослав Тонев Стоев.
   След приключване на церемонията, свободните от занятия наградени студенти украсиха елхата на Аграрния факултет и запалиха светлините с пожелание за здраве, щастие, любов и много успехи на студентите, преподавателите и служителите от Аграрния факултет. След празниците, с помощта на всички желаещи, коледното дръвче ще бъде засадено в двора на университета. 

Comments are closed