За контакти и допълнителна информация Нина Пенева – ст. 410, тел. 042 699 387, e-mail nina.peneva@trakia-uni.bg
В зависимост от нуждите на потребителите относно времетраенето, хорариума и квалификацията, Аграрният факултет е в състояние да провежда и други курсове по Следдипломна квалификация.
Курсовете могат да бъдат индивидуални и групови /повече от 6 курсисти/.
Завършилите съответния курс получават Удостоверение за професионална квалификация, подписано и подпечатано от Аграрния факултет на Тракийски университет, който е акредитиран да провежда обучение по посочените направления.
Заявление за участие
Личен формуляр
Курсове
- Агролесовъдство
- Аквакултура и биотехнологии за аквапроизводство
- Аквакултура и околна среда
- Аквакултура
- Аквапоника
- Билкарство
- Биологично производство на растениевъдна продукция
- Бубарство и черничарство
- Водачи в конния туризъм
- Говедовъдство и биволовъдство
- Добри производствени практики в предприятията от сектора на фуражите
- Добри хигиенни практики в животновъдното и растениевъдното производство
- Животновъдство
- Информационна дейност по мерки 10, 11 и 12 от ПРСР 2014-2020 г.
- Маркетинг в аквакултурата
- Машинна стрижба на овце
- Обучение на професионални потребители на продукти за растителна защита от професионална категория на употреба
- Овцевъдство и козевъдство
- Окачествяване на кокоши яйца за консумация
- Оператор – инкубаторист
- Отглеждане и поведение на кучето
- Препариране /дермопластика/
- Промишлено отглеждане на охлюви
- Пчеларство и технологии в пчеларството
- Растениевъдство
- Специалист-осеменител в овцевъдството
- Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери – за гледачи
- Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери – за управители
- Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери и кокошки носачки – за гледачи
- Стандарти за хуманно отношение и защита при отглеждане на бройлери и кокошки носачки – за управители
- Технологии в морската аквакултура
- Технологии в сладководната аквакултура
- Технологии за производство на млечни продукти
- Технология на фуражите и хранене на непреживни животни /свине, птици/
- Технология на фуражите и хранене на преживни животни /говеда, биволи, овце, кози/
- Треньори по хиподрумни надбягвания с ездови коне
- Управление на птицевъдна ферма
- Хигиена и безопасност на фуражи при храненето на животни
- Хигиенни практики в животновъдната ферма
- Хранене на непреживни животни /свине, птици/
- Хранене на преживни животни /говеда, биволи, овце, кози/
- Хуманно отношение и защита към животните /работа в развъдници, приюти, хотели за животни и зоомагазини.
- Хуманно отношение към свине при отглеждането им