Пробен достъп до платформата Taylor & Francis eBooks

 До 31 януари 2022 г. Университетска библиотека на Тракийски университет, с посредничеството на Български информационен консорциум, осигурява достъп до колекцията от електронни книги на Taylor & Francis.

Колекцията от електронни книги включва 139 000 заглавия, публикувани до 2021 г. вкл. Към нея всяка година се добавят около 7000 нови заглавия. Това позиционира Taylor & Francis сред най-големите издатели на електронни книги в света. Taylor & Francis публикува повечето заглавия в областта на хуманитарните и социалните науки под логото на „Routledge“.

Под другата запазена марка CRC Press се публикуват заглавия в областта на технологиите, медицината, математиката, околната среда, физиката, информатиката, инженерните и селскостопански науки.

В пробния достъп не са включени заглавия с DRM защита и такива, класифицирани като учебници (textbooks). По-голямата част от заглавията са или част от ROUTLEDGE IMPRINT или CRC PRESS IMPRINT. По време на пробния период електронните книги ще се четат само онлайн (така че PDF файлове не могат да се изтеглят).

В платформата с елекронни книги влезте от тук: Taylor & Francis.

Разгледайте и ръководство за търсене в колекцията.

 

Comments are closed