Партньори

UiS – UNIVERSITETETISTAVANGERNorway – Норвежкият Университет в Ставангер (UiS) разполага с над 8000 студенти и 1000 преподаватели, научен център, както и с департамент за подготовка на учители.

 “POLOEUROPEODELLACONOSCENZA” I.CLorenziFunaneVeronaItaly – Италианската организация Еуропол (PoloEuropeodellaConoscenza) е изградила и поддържа мрежа от 140 училища, асоциации и други образователни институции, работи по множество проекти и развива интер-културно обучение.

WSINF – WYZSZA SZKOLA INFORMATIYKI w LodziPoland – Колежът по информатика в Лоц, Полша, разработва новаторски подходи към образованието, включително и по методиката Dalton

 SPACECAMPTURKEYGaziemir,IzmirTurkey – Космическият лагер в Турция е институция специализирана в космическите изследвания и предлага образователно-забавни програми за деца и възрастни, както и високотехнологични симулации на космически полети.  институт по руски език "А.С.Пушкин"в Москва е културен център за обучение по руски език на чуждестранни и руски граждани. Има научно-изследователска дейност в областта на руския език.

СИРМА МЕДИЯ

ИМИ, БАН, София

Югозападен университет "Неофит Рилски", гр. Благоевград

Технически университет, гр. Габрово

ОМГ "Академик Кирил Попов", гр. Пловдив

ОУ "Христо Никифоров", гр. Ловеч

ОУ "Климент Охридски", гр. Бургас

Издателство "Просвета"

Leave a Reply