PwC дава стипендии, стажове и менторство на 25 амбициозни студенти

  

PwC дава стипендии, стажове и менторство на 25 амбициозни студенти

 

      Водещата консултантска компания и работодател PwC България стартира мащабната кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на българските студенти. По повод 25-годишнината си в страната PwC България ще подкрепи 25 студенти с:

  • 6000 лв. едногодишна стипендия
  • стаж в престижна компания
  • менторство
      

      Кампанията се осъществява под патронажа на Президента на Република България Румен Радев. Официални партньори са Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.

      В конкурса могат да участват български студенти от 18 до 24 г. със силна мотивация да се развиват в България. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“. Срокът е 10 февруари 2018 год. Експертно жури от доказани бизнес лидери и експерти ще избере победителите.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
     Стипендията и стажът ще дадат възможност на победителите да натрупат допълнителни знания и опит в престижна компания у нас. Допълнително студентите ще имат изключителната възможност да се срещнат с ментори ─ представители на висшия мениджмънт на компанията, в която стажуват.

     Партньори на кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ са водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес у нас.

     Повече информация за инициативата и кандидатстването вижте в официалния уебсайт, както и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.  

Comments are closed