Кариерно събитие за хора с немкси и френски език

На 29.11 ще се проведе Кариерно събитие за хора владеещи немски или френски език

   Работни места за хора с немски и френски език ще предлагат 20 компании по време на Career Speed Dating. Това ще стане на 29 ноември в Culture Beat. Нестандартният формат на събитието наподобява този на бързите срещи, но е създаден с кариерни цели. Участниците в него получават ограничено време и възможността да се срещнат с по 10 компании на език. Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

   Основният плюс на събитието е, че дава възможност на кандидатите да се срещнат с 10 работодатели наведнъж. Те получават директна среща с компаниите, вместо класическото кандидатстване по документи и след него евентуална покана за интервю.

   Така и двете страни могат да преценят веднага дали искат да продължат комуникацията помежду си, както и да зададат въпросите, които ги интересуват. Всеки може да прецени коя компания му допада и къде би се чувствал добре. Освен това в Career Speed Dating не е необходимо да се интересуваш от конкретна позиция. Можеш да проучиш пазара, да разкажеш за уменията си и да научиш какво могат да ти предложат различните компании.

   Всички посетители ще могат да се възползват и от безплатни кариерни консултации с HR специалист от HRS Bulgariа. На място ще има и професионален фотограф, който ще прави снимки за CV.

   Събитието е подходящо най-вече за студенти и наскоро завършили, които са в началото на кариерата си и ще им помогне да се ориентират по-добре с какво искат да се занимават и как да се представят пред компании.

   Career Speed Dating се организира от сдружение "Тук-Там" и фондация "Идентичност за България", които стоят и зад "Кариера в България. Защо не?" – най-големият кариерен форум за българи с опит в чужбина.

   Ако се интересувате от работа с немски или френски език, регистрирайте се за участие сега.

Comments are closed