Студентски стажове

дата 16.06.2021г.

Съдбата на белошипата ветрушка е в ръцете на студентите

 

 

дата 14.06.2021г.

Летен стаж в учебно-опитно стопанство (УАС)

Учебно-опитно стопанство (УОС) към Тракийския университет предоставя възможност за летен стаж на студентите от Аграрния и Ветеринарномедицинския факултет. Разходите за настаняване и храна се поемат от УОС. 

За повече информация:

д-р Емил Димитров – директор УОС – 0884276036

зооинженер Павел Павлов – 0889911091

 

дата 04.06.2021г.

СТАЖ С АРОМАТ НА РОЗИ И ЛАВАНДУЛА – II ЧАСТ

В село Отец Паисиево край Карлово очакват най-работливите и амбициозни студенти от Аграрния факултет на Тракийския университет, за да им покажат тънкостите при добива на масло от рози и лавандула. В дестилерията ще усвоят на място край упойващия аромат на етерично-маслените култури това, което онлайн обучението тази година не успя да им разкрие в детайли. Първата практика се проведе на 26-ти май. През юни се прибира лавандулата. Не пропускайте чудесната възможност, с която съчетавате приятна работа, нови знания, осигурено спане и храна и възможност за стипендия през новата учебна година. За уточняване на подробностите се обадете в Кариерния Център на телефон: 0899333531.

 

 

дата 31.05.2021г.

СТАЖАНТИ МОГАТ ДА ПОСЕТЯТ ДАНИЯ

Това стана ясно от презентацията на Красимира Динева, мениджър „Човешки ресурси” във Фирма „Аякс”,  която притежава най-големия свинекомплекс на Балканския полуостров – този в с. Козлодуйци, област Добрич. Освен това, в старозагорските села Пъстрен и Боздуганово се отглеждат още близо 5000 свине майки от породите Ландрас, Дюрок и Йоркшир. Студентите по ветеринарна медицина и зооинженерство, които изберат да практикуват през летните месеци във фирмата/от юли до септември, включително/, освен добро заплащане, ще ползват безплатен транспорт, храна, облекло и други социални придобивки. Ще имат възможност при желание да се развиват във фирмата да посетят и Дания, за да се запознаят на място със световните постижения в индустриалното свиневъдство.

Повече информация ще получите в Кариерния център на Тракийския университет – телефон 0899333631.

дата 19.05.2021г.

Стажанска програма в дестилерия на розово и лавандулово масло в с. Отец Паисиево

Голяма дестилерия на розово и лавандулово масло в с. Отец Паисиево до Карлово очаква студентите-агрономи и бъдещи специалисти по етерично-маслени култури на стаж по време на розобера – от 26-ти май до средата на юни. Осигурено спане и храна. Професионалният стаж ще се признава и за трудов. На най-добрия студент по време на практиката се осигурява стипендия и възможност за оставане на работа във фирмата след завършване на образованието. Справки – Кариерен център на Тракийския университет. Телефон: 0899333531

 

дата 18.05.2021г.

Стажантска програма по свиневъдство

Фирма „Аякс“ е сред най-големите производители на угоени свине в България. Компанията е с 25 годишен опит и утвърдени практики в бранша. Разполага с три свинекомплекса – два в старозагорските села Пъстрен и Боздуганово, както и един в с. Козлодуйци (до гр. Добрич). Организацията има и два фуражни завода, които произвеждат изцяло фуражите за свиневъдните ни ферми. В компанията работят специалисти в областта на зооинженерството; ветеринарната медицина, инженери и високо квалифициран персонал.

И тази година „Аякс“ дава възможност на млади специалисти да видят и участват на практика в дейността на  фермата.

Стажантската програма е насочена към студенти, завършили трети курс на обучение или дипломирани бакалаври, както и магистри, които се обучават в професионалните  направления: „Зооинженерство“ и „Ветеринарна медицина“.

Предлагат се работни места в свинекомплексите, като има осигурен транспорт.

Основните дейности на стажа са подпомагане процесите във фермата и полагане на грижи за оглеждането на животните. Участието в програмата гарантира:

· Натрупване на ценен практически опит в сферата на свиневъдството;

· Реална възможност за посещение и запознаване с добрите практики в утвърдени свиневъдни ферми;

· Уникална възможност за реално упражняване на натрупаните знания;

· Усвояване на нови знания и умения, работейки в съвременно оборудвана ферма;

· Заплащане за времето на стаж;

· Възможност да се включат в работата на различните отдели в комплекса, под пряко наблюдение на ментор;

· Безплатна храна, транспорт и осигурено работно облекло.

За кандидатстване по тази програма е необходимо да ни предоставите автобиография на:k.dineva@ajaxgroup.bg и ние ще се свържем с Вас. За комуникация с нас, можете да свържете на тел. номер: 042 63 66 99.

Още за фирма "Аякс" можете да прочетете и видите тук:

https://ajaxgroup.bg/za-nas/

Още информация може да намерите и на нашата facebook страница.

Comments are closed