Дни на кариерата

 

 

УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ,

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА

25.04.2018 НА ДЕН НА КАРИЕРАТА В ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ    

В СЪБИТИЕТО ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ ОТ РЕГИОНАЛЕН И НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОБОДНИТЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ И СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ
Дата и час:  на 25.04.2018 год. от 10,00 до 13,00 часа

Място: Ректорат на Тракийски университет – първи етаж, пред АУДИТОРИИ: 1, 2, 3
 

Очакваме Ви!

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОВЕДЕН ДЕН НА КАРИЕРАТА В ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ

 

     На 18.04.2016 г за втора поредна година по инициатива на Центъра за кариерно развитие и с подкрепата на Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“, се проведе Ден на кариерата в Тракийски университет.

     Университетът отвори врати за представители на фирми и организации, които запознаха студентите с перспективата за тяхното професионално реализиране.

     В Деня на кариерата взеха участие 13 национални и регионални представители на фирми и бизнес организации: Пенсионно осигурителна компания „Доверие“; Ориндж БГ, ПроКредит Банк, Алианц; NBAF–Фондация „Ново българско земеделие“, Сливен; Бюро по труда – Стара Загора; NN – Пенсионно осигуряван;  Агроконсулт инженеринг ЕООД; Експрес Банк; Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“; Марпекс агро ЕООД, Амета холдинг АД, БОНМИКС  ЕООД.

     Денят на кариерата е поредната проява на активност на Тракийски университет, за осигуряване на ежегодни срещи на бизнеса със студентите на територията на самия университет.

     Събитието беше открито от главен секретар на Тракийски университет. С кратко приветствие към представителите на фирмите и присъстващите студенти, преподаватели и служители, тя подчерта, че Денят на кариерата е израз на стремежа на ръководството на университета да продължи, да поддържа и задълбочава връзките си с работодателите.

     Студентите имаха възможност да разговарят персонално с представителите на фирмите, да разгледат представените материали и да зададат всички интересуващи ги въпроси.

     Изказваме искрена благодарност на всички представители на бизнеса, които се включиха в инициативата на Тракийски университет.

Екипът на ЦКР.

 

 

ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ – СТАРА ЗАГОРА

Център за кариерно развитие

с подкрепата на Център за професионално обучение и компетентно

УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ,

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА:

Събитие: ДЕН НА КАРИЕРАТА     
Дата и час:  на 18.04.2016г. от 11,00 до 14,00 часа

Място:Ректорат на Тракийски университет – първи етаж,

пред АУДИТОРИИ: 1, 2, 3 и 3А  
С участието на фирми и организации от национален и регионален мащаб.

Очакваме Ви!

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОВЕДЕН ДЕН НА КАРИЕРАТА В ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ

         

          По инициатива на Кариерния център при Ректората на Тракийски университет на 13.05.2015 г. от 11 до 14 часа в сградата на Ректората се проведе Ден на кариерата, като част от събитията, с които университетът чества своя двадесет годишен юбилей.

          От поканените над 50  национални и регионални фирми и бизнес-организации взеха участие 10 фирми, а именно: Оптиком, Доверие,  Ориндж БГ, ПроКредит Банк, Алианц, NBAF – Сливен, Бюрото по труда, NN, Белчева консулт, Булагро.

           Денят на кариерата е нова активност на настоящия екип на ЦКР, ТрУ с тенденция да се превърне в регулярни срещи на бизнеса със студентите на територията на самия университет.

       Събитието беше открито от ИД Ректор, с кратко приветствие и изразяване на готовността на ръководството на университета да продължи да поддържа и задълбочава връзките и взаимодействията си с потребителите на кадри, възпитаници на Тракийски университет – Стара Загора.

       Студентите имаха възможност да разговарят персонално с представителите на фирмите, да разгледат техните материали и да зададат всички интересуващи ги въпроси.

      Тази проява, инициирана от ЦКР е значима както за студентите в университета, така и за укрепването на връзките с бизнеса, за което целенасочено работи не само ЦКР, а и много декански ръководства, преподаватели и някои от самите фирми.

       Изказваме искрена благодарност на всички, които подкрепиха ЦКР за осъществяването на Деня на кариерата, и особено на представителите на бизнеса, които ни уважиха с участието си!

 

 

 

Ден на кариерата в Тракийски университет

       

      По инициатива на Центъра за кариерно развитие  на Тракийски университет на 13.05.2015 г. от 11 до 14 часа в сградата на Ректората (Централно фоайе) ще се проведе Ден на кариерата, в който ще  участват национални и регионални фирми и бизнес-организации. 

       Каним всички заинтересовани студенти да се възползват от възможността да контактуват с работодателите, които предлагат стажове и евентуална бъдеща работа.

 

Comments are closed