Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland

На 17.10.2017 в Тракийски университет се състоя презентация „Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland.  Над 100 студенти и представители на Тракийски университет станаха част от организирано съвместно с Община Стара Загора и учебното заведение събитие. Международната компания имаше за цел да оцени потенциала на Стара Загора с идеята да разшири дейността си, отваряйки свои офиси в града.

„Sutherland“ е транснационална компания с над 30-годишна история. Компанията има 60 локации в 19 държави и клиенти от 8 различни индустрии. В България фирмата предоставя техническа поддръжка и обслужване на клиенти чрез кол центрове и решаване на проблеми по телефон, имейл и чат на живо. Компанията предлага атрактивни заплати, пълен пакет от социални придобивки и възможности за работа както на пълен, така и на половин работен ден, подходящи за студенти.

Участниците в срещата, които показаха интерес към предложенията на Sutherland доказаха своите езикови възможности, пишейки кратко есе.  Те получиха професионална оценка за нивото на езика, който владеят и подробна информация относно фирмата, условията за работа и позициите, които могат да заемат в нея.

Comments are closed