Награждаване на студенти по случай 8 декември за постижения в учебната, научна, спортна и художествена дейност за учебната 2015/2016 г.

Осми декември е празник на младостта, на най-будната част на нашето общество – българските студенти! Празник  наситен с много красота, с устрем и дръзновение, с жажда за знания и успех.

По традиция, по случай празника, ректорът и ректорското ръководство на Тракийски университет удостоява с отличия студенти с постижения в областта на обучението, научното творчество, спорта и художествената самодейност.

Церемонията по връчване на отличията  се състоя на 6 декември (вторник)  2016 г. от 13.30 часа в зала 9, Ректорат, Студентски град.

 На събитието присъстваха  ректорът на Тракийски университет, проф. двмн Иван Въшин, ректорското ръководство, деканските ръководства на структурните звена, студенти, преподаватели, служители на Тракийски университет, родители и медии.

Доц. Таня Танева главен секретар на университета откри церемонията, представи присъстващите и пожела на студентите да се насладят на техния звезден миг.

Ректорът на университета проф. двмн Иван Въшин поздрави студентите с празника 8-ми декември и им пожела нови постижения в образованието, науката, спорта и художествената самодейност. Той отбеляза, че студентите имат повод да се гордеят не само с техните успехи, но и с Тракийски университет, който тази година отново е в челните места на рейтинговата система. Проф. Въшин връчи на 25 пълни отличници грамоти и медали.

Проф. Гюрга Михайлова, зам.-ректор по учебната дейност връчи грамоти на студентите с най-висок успех от всеки курс и специалност в университета .

Честта да връчи отличия на студентите за научна дейност имаше проф. Светла Димитрова,  ръководител на Центъра за кариерно развитие.

Изявените студенти с активна спортна дейност и художествено-творческа дейност получиха своите отличия от проф. Георги Иванов, ръководител на сектор „Качество и акредитация“.

След приключване на церемонията по връчване на отличията проф. Въшин покани студентите на празничен коктейл.

 

Наградени студенти с постижения в обучението

Наградени студенти с постижения в научната дейност

Наградени студенти с постижения в спорта

Наградени студенти за художествена самодейност

Comments are closed